• We are now working with our new Activation method, so you can activate our loader quickly!

Updated Hax4you™ New Loader/UI (Enhanced & Improved)


demigod432

Newbie
May 22, 2019
12
0
1
I think Rules Of Survival needs to be update cause when we use it with my friends we get Banned..
 
Last edited:

nosrek

Newbie
Mar 19, 2019
4
0
1
when i open the cheat, i cant click anything. i cant activate it. anything to install? like microsoft.net?
 

Riven Javier

Newbie
Jun 7, 2019
1
0
1
Sir.. I Tried my 4 accounts to try to hack.. but in 3 or 2 hours i get ban .. i follow your instruction to how to use this hack but didnt work.. pls help ASAP
 

demigod432

Newbie
May 22, 2019
12
0
1
For Those of you have problem about the UI connecting to it cause you need to reset your host in C:/windows/system32/drivers/etc then you can find the host there you have edit the host use notepad to edit and copy this

# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost

and paste it in host file then save.

for windows 10 there is a protection you need the host file to be unhidden to see it and make the host file admin.
 

Holden

Newbie
Mar 20, 2019
12
0
1
Hi admin, a problem again its unable to load the cheat application exe? it says error and antivirus is on but actually its off all disable.
 

gaijinglenn

Newbie
Apr 3, 2019
23
0
1
ros.exe stopped working at loading screen..i did without the hack all normal but when i load the hack always ros.exe stopped working at loading screen. hope to fix it soon.. Thanks in Advance.